Sineklik Çeşitleri

— Ekonomik Seri Katlanır Sineklik Sistemleri

Konya Sineklik Katlanır Sistem ekonomik Seri Sineklik Sistemlerinin uygulandığı kapı ve pencerelerde bakım gerektirmeyen dekoratif sineklik tülüyle çok kolay kullanılabilir. Farklı renk ve seçenekleri ile evinize dışarıdan estetik bir görünüm sağlar. Yatay ve dikey olarak kullanılabilir.

PVC, ahşap, aluminyum vb. her türlü doğramada uygulanabilir. Balkon camlama önünde kullanılan gerektiğinde rahatça toplanabilir. Ekonomik Sistem en 130cm, boy 240cm’ye kadar uygulanabilir.

Ekonomik seri estetik görünümü ile panjur arkasınada takılabilen kullanışlı bir ürün olma özelliğine sahip olup, fiyat avantajları ile tüm rakiplerine fark atmaktadır.

— Lüx Seri Katlanır Sineklik Sistemleri

Lüks Seri özel tasarımı ve çalışma sistemi ile diğer rakiplerine fark atan bir sineklik sistemidir. Kasada kullanılan 6.4cm’lik estetik görüntüsü ile özellikle balkon kapılarında dışarıda bulunan kapı kolunu sürtme olayını ortadan kaldırmıştır.

Lüks Seri kasa içinde bulunan tekerler sayesinde ip sürtünmesini de aza indirip ip kopma olaylarınıda son buldurmuştur.  Lüks Seri en 150cm boy 250cm’ye kadar uygulanabilir. Bakım gerektirmeyen sisteme sahip olup çok kolay kullanılabilir.

Yay mekanizması olmadığı için bozulma ve ses yapmaz. Her yerde durma imkanı vardır. Çocuk ve yaşlılar için kolay kullanımlıdır. Her türlü renk ve desenlerde uygulanabilir.

— Ekonomik & Lüx Katlanır Çiftli Kapı Sineklik Sistemleri

Çiftli Kapı Sineklik Sistemleri ekonomik seri ve lüks seri profillerinde kullanılan genellikle geniş ölçüler, sürme doğramalar ve balkon kapatmalarda kullanılır.

Sağ ve sola toplanabilen iki adet katlanır kanattan oluşur. Her iki kanadın kenarında bulunan mıknatıs şeritleri sayesinde ortada birleşerek kapanır. Çiftli Kapı Sistemi en 320cm boy 250cm olarak uygulanabilir.

— Ekonomik Seri Kasasız Stor Sineklik Sistemi

Kasasız Stor Sineklik Sistemi modern dizaynı ile sineklik telini yaylı bir makara üzerinde çelik bir boru ile toparlayarak çalışan pencerelerde uygulanabilen bir sistemdir. Kilitler gizlidir. Alüminyum 40X20 kullanılmaz, dışarıdan uygulanabilen kasa kullanılmayan bir sistemdir. Tasarımı ile montaj kolaylığı sağlarken dışarıdan görüntü kirliliği yaratmaz.

İstenilen ral rengine boyana bilen ve ahşap desenle kaplana bilen şık alüminyum profilden üretilen stor sineklikler görüntüsü ile evinize dekor sağlar. Opsiyonel olarak takviye edilen raylı frenleme sistemi ile dikey alt kilitten kurtulduktan sonra yukarı doğru yavaşça açılarak güvenli ve konforlu bir kullanım sağlar.

— Lüx Seri Kasalı Stor Sineklik Sistemi

Lüks Kasalı Stor Sineklik Sistemi etrafında bulunan 40X20 aluminyum kutu profili ile montaj kolaylığı sağlar.

Yan profiller içinde bulunan çapraz kıl fitiller sayesinde rüzgarlı havalarda tülün dışarı çıkmasını önler opsiyonel olarak takviye edilen frenleme sistemi ile dikey sineklik alt kilitten kurtulduktan sonra yavaşça açılarak güvenli ve konforlu bir kullanım sağlar.

İstenilen ral renklerine boyanabilen ahşap desenli profiller ile zengin bir görüntü sağlar.

— Gezer Seri Sineklik Sistemi

Gezer Sineklik Sistemi etrafında bulunan aluminyum kutu profili ile montaj kolaylığı sağlar. Gezer özellikli taşıyıcısı sayesinde sinekliğinizi dilediğiniz konumda kullanabilirsiniz. İstenilen ral renklerine boyanabilen ahşap desenli profiller ile zengin bir görüntü sağlar.

— Güneş Perde Sistemi

Güneş Perde Sistemi Ekonomik ve  Lüx Katlanır Sistemlerinin Alüminyum profilleriyle uygulanan bir sistemdir. İstenildiği takdirde bir tarafı sineklik, bir tarafı perde olarak kapı, pencere ve balkonlarda kullanılabilir. Konya Sineklik Güneş Perde Sistemi ara bölmelerde, hastane odalarında banyoda duş bölümlerinde uygulanabilir.

— Pratik Cırt Sineklik Sistemleri

Pratik Cırt Sineklik Sistemleri her türlü PVC, Alüminyum, Demir doğrama, Ahşap doğrama vb. pencerelerde çift taraflı bandın pencereye yapıştırılmasıyla uygulanan istenildiğinde sökülüp takılabilen pencere ve kapı sineklik sistemidir. Nofly pratik cırt sineklik 100 x 100 cm, 130 x 130 cm ve 150 x 150 cm ebatlarında siyah ve beyaz renklerde temin edilebilmektedir.

— Taraftar Sineklik

— Katlanır & Stor Paket Sineklik Sistemi

Paket Sineklik Sistemi, Katlanır ve Stor Sineklik için yatay ve dikey kapı ve pencerelerde kullanılır. Standart ölçüleri pencere için 45-60 x 140 cm Kapılar için 60-70 x 215 cm ve 75-90 x 215 cm’ye göre ayarlanmış olup istenilen ölçü ve renklerde uygulanabilir.

r2     r5     r13     r3     r1    r14   r4    r38r27    r18    r31    r39     r34